Om ePhortekursene

Fra Arkiwiki
(Omdirigert fra «Kurs»)

Saksbehandlingskurs i ePhorte

Les mer om:


Seksjon for dokumentasjonsforvaltning holder jevnlige opplæringskurs i ephorte.

Modul A er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i Modul A.

Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ephorte. Etter modul A og modul B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ephorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.

Lenke til kurs finnes i UiB-kalenderen (https://www.uib.no/kalender). Kurset i modul A går fra 09:00 til 12:00, modul B går fra 09:00 til 11:00. Kursdatoene finner du nedenfor. Merk at kursene 12. og 26. september avholdes i Nygårdsgaten 5 - 6. etasje. Disse krever derfor påmelding.

Er det en stund til neste kurs, og du har behov for å komme raskt i gang med ephorte, anbefaler vi at du tar en kikk på vårt e-læringskurs.

Påmelding

Påmelding

Kursdatoer for høsten er:

Modul A
tirsdag 12. september
torsdag 19. oktober
tirsdag 14. november

Modul B
tirsdag 26. september
torsdag 2. november
tirsdag 28. november